A skorpió kapcsolatai - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
A skorpió kapcsolatai
A SKORPIÓ kapcsolatai más jegyekkel


SKORPIÓ - KOS

Nagyon fontos kapcsolatukban a szex, fontosabb, mint a többi jegynél. Nagyon sokat és szenvedélyesen szeretkeznek, vágyuk az idõ múltával sem lankad. Tabu nem létezik számukra, bármi elõfordulhat.
Tanács: A Skorpió mindenképpen kevésbé próbálja birtokolni, irányítani a Kost, engedje kicsit szabadon. A Skorpió próbáljon megbízni a Kosban, és jobban teszi, ha nem rendez túl sok féltékenységi jelenetet, mert a Kos hamar elmenekül. A Kos pedig ne szítsa tovább a Skorpió féltékenységét, mert a Skorpió bármit képes megtenni, ha érzelmeiben bántják meg.

SKORPIÓ - BIKA

Mindkettõ nagy szexuális étvágyú, ám a Skorpiót egyetlen másik jegy sem gyõzheti le. A Bikát valósággal elsodorja a Skorpió szenvedélyessége.
Tanács: A Skorpiónak meg kell értenie, hogy a Bika biztonságra vágyik. A Bikának pedig el kell fogadnia a Skorpió végletes természetét, és tudomásul venni, hogy néha bizony egyedüllétre vágyik, és ez nem jelenti azt, hogy nem szereti õt.

SKORPIÓ - IKREK

Vágyaikban sincs teljes harmónia: a Skorpió hatalmas szexuális energiája elõl az Ikrek egy idõ után elmenekül.
Tanács: Az Ikrek muszáj, hogy érzelmi életét fejlessze magában, hiszen a Skorpiónak mély és szenvedélyes érzelmek kellenek. A Skorpió, ha sokáig együtt van az Ikrekkel, tanulhat tõle könnyedséget, légiességet.

SKORPIÓ - RÁK

Szexuális életük irigylésre méltó. Szenvedélyességük életük ezen dimenziójára is jellemzõ, még hosszú évek múltával is. Soha nem szeretkeznek öncélúan, csak a "szex kedvéért", csakis azzal érzik jól magukat, akit szeretnek.
Tanács: A Skorpiónak felesleges féltékenykednie, hiszen a Rák nagyon megbízható, a Rák pedig nyugodtan elengedheti magát a Skorpió mellett, az izgalmak számára sem lesznek kellemetlenek.

SKORPIÓ - OROSZLÁN

Sokszor és sokat szeretkeznek, forrón, szenvedélyesen. Mindketten hatalmas szexuális energiával rendelkezik.
Tanács: Meg kell tanulni háttérbe szorítani a hatalmi harcokat, és megegyezni, ki miben irányít. Ha ezen túlesnek, akkor tartós kapcsolat alakulhat ki közöttük.

SKORPIÓ - SZÛZ

A Skorpiónak ezen a téren is nehéz dolga lesz a Szûzzel, aki nagyon gátlásos, és egyáltalán nem tartja sem szépnek, sem vonzónak magát. A Skorpió azonban teljesen otthon van a csábításban: gyengéd és odaadó, ezért célt tud érni az elõször hideg, visszautasító és merev Szûznél.
Tanács: A Szûznek meg kell tanulnia elengedni magát, és átadni az élvezeteknek, ahogy azt a Skorpió mutatja. És persze nem szabad nagyon sokat kritizálnia a Skorpiót, aki nagyon öntudatos. A Skorpiónak pedig nagyon kitartónak és türelmesnek kell lennie a Szûzhöz, és akkor eléri nála, amit akar.

SKORPIÓ - MÉRLEG

A Skorpió mesteri szeretõ, ezért még a hûvös és tartózkodó Mérleget is képes felmelegíteni. A Skorpió talán kicsit kevésnek tartja a Mérleg igényeit, és kicsit visszafogottnak a viselkedését, de ezen kívül jól kijönnek egymással ezen a téren.
Tanács: A Mérlegnek meg kell tanulnia a felszín (olykor-olykor a Skorpió viselkedése) mögé látnia és nem csak azzal foglalkoznia, hogy mindenki õt csodálja. A Skorpiónak pedig nem szabad elvenni a Mérlegtõl a levegõt, hagyni õt a saját életének élésére.

SKORPIÓ - SKORPIÓ

Két Skorpió szexuális élete olyan, mintha két éhezõ állatot engednének össze. Bármennyi idõ telhet el, mindig szenvedélyes és izgalmas lesz testi szerelmük, kezdeményezésben nem lesz hiány.
Tanács: Vigyázni kell, hogy ne alakuljanak ki kettejük közt hatalmi harcok. Ugyanis mindketten domináns típusok, szeretnek irányítani.

SKORPIÓ - NYILAS

Testi szerelemben nem lesz hiány. A Skorpió szexuális kisugárzása már az elsõ perctõl vonzza a Nyilast. Mindkettõ kezdeményezõ típus, és mindketten szeretik a változatosságot, az izgalmat ezen a területen is.
Tanács: A Skorpiónak muszáj elfogadnia, hogy a Nyilas nagyon szabad szellemû és szüksége van a függetlenségére, különben, ha folyamatosan birtokolni akarja, akkor a Nyilas elmenekül. A Nyilasnak jobban oda kell figyelnie a Skorpió hangulatváltozásaira, és egyáltalán: egész lényére, mert a Skorpió nem a fél dolgok embere.

SKORPIÓ - BAK

A kezdeményezõ fél legtöbbször a Skorpió lesz. A Skorpió erõs szexuális kisugárzása és kitartása rekordidõ alatt képes elérni a Baknál azt, ami más jegyeknek csak nagyon nehezen sikerül.
Tanács: A Skorpiónak el kell fogadni, hogy a Bakkal nem lehet olyan õrültségeket véghezvinni, mint amire titkon vágyik. A Bak mindig teljesen korrekt és a hagyományos értékekhez igazodik, a Skorpió csakis a saját maga által hozott törvényeket képes betartani, ami viszont zavarhatja a Bakot. Fontos, hogy mindketten tiszteletben tartsák a másik értékrendszerét, és szükségleteit, akkor nagyon jó kapcsolat lehet belõle.

SKORPIÓ - VÍZÖNTÕ

Nagy örömet találnak mindketten a testi élvezetekben, és felszabadult, kalandos lesz a testi szerelmük is. Szeretnek új, minél érdekesebb dolgokat kipróbálni.
Tanács: Ha hosszú kapcsolatot szeretnének, akkor a Vízöntõnek jobban át kell adnia magát az érzéseinek és a kapcsolatnak, többet kell figyelnie a Skorpióra, különben elhidegül tõle. A Skorpiónak pedig arra kell vigyáznia, hogy ne sajátítsa ki a Vízöntõt túlságosan, hogy több szabadságot adjon neki, különben elmenekül a kapcsolatból.

SKORPIÓ - HALAK

A Skorpió lesz az irányító, még akkor is, ha a Halak más gondol. Testi szerelmükben is megnyilvánul a szeretet, a szenvedély, nagyon hamar egymásra hangolódnak. Nincsenek tabuk elõttük.
Tanács: A Skorpiónak türelmesnek kell lennie a Halak változékony és szétszórt természetével kapcsolatban, a Halaknak pedig vigyáznia kell, ne engedje át magát teljesen a Skorpió kénye-kedvének, ne csináljon mindent úgy, ahogy a Skorpió akarja. Különben a Skorpió hajlamos a kelleténél jobban eluralkodni a kapcsolaton, és túlságosan irányító és domináns szerepet játszani, ami a Halak energiájának és önbizalmának nem fog jót tenni.


 10.0 - 1 vote 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact