A szűz kapcsolatai - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
A szűz kapcsolatai
A SZÛZ kapcsolatai más jegyekkel


SZÛZ - KOS

A Szûznek ezen a téren is gyors és agresszív a Kos, több kedvességre, odafigyelésre, törõdésre van szüksége. A Kos sokkal többet szeretkezne, mint a Szûz. A Kos nem sok idõt szakít az elõjátékra, márpedig a Szûz csak akkor tud feloldódni, ha sokat és szeretettel foglalkoznak vele.
Tanács: A Kosnak nagyobb türelemmel kell a Szûzhöz fordulnia és persze rendet tanulnia. A Szûz legjobb, ha visszafogja csípõs nyelvét, mert a Kos egyszer csak meggondolja magát és továbbáll.

SZÛZ - BIKA

Nagyon összeillenek az ágyban: a Bika érzéki, türelmes szeretõ, ez pedig könnyen feloldja a Szüzet a gátlásai alól. A Bika azon kevesek közé tartozik, aki el tudja varázsolni a Szüzet és közel engedi magához.
Tanács: A Bikának önbizalmat kell a Szûzbe csöpögtetnie, a Szûz hálából jobb, ha nem sokat kritizálja az érzékeny Bikát, mert az megmakacsolja magát, és csak nagyon nehezen békül meg. Mindkettõnek vigyázni kell, hogy ne váljon merevvé a kapcsolatuk - mint föld elemûek, erre hajlamosak -, és ne csak azért csináljanak dolgokat, mert "megszokták&", ugyanis emiatt elszürkülhet a kapcsolatuk.

SZÛZ - IKREK

Nem a szexuális vonzalom az, ami összehozza õket, hanem mert gondolkodásban nagyon hamar egy hullámhosszra tudnak kerülni, és hasonló a világlátásuk, mentalitásuk. Ez meglátszik a szexuális életükön is. Fiatalabb korukban az Ikreknek kitartásra van szüksége, amivel feloldhatja a Szûz vonakodását. Késõbb, 10-20 év múlva nem fordítanak túl sok energiát szexuális élvezetekre.
Tanács: A Szûznek nem szabad túlzott kritikáival és maximalizmusával elijesztenie az Ikreket, az Ikrek pedig felelõsségvállalást és kitartást és persze rendet tanulhat a Szûztõl.

SZÛZ - RÁK

A Rák elhalmozza a Szüzet szenvedélyével, akinek szüksége is van erre, hiszen így könnyen fel tud oldódni gátlásai alól.
Tanács: A Szûznek vissza kell fognia csípõs nyelvét, mert a Rák nagyon érzékeny, és hamar megsértõdik. A Ráknak pedig meg kell próbálnia nem a szívére venni a Szûz megjegyzéseit és tompítania kellene a Szûz maximalizmusán. Egyikük sem az a tipikus optimista típus, ezért nehezebb idõszakokban közös borúlátásba foghatnak - pedig nem szabad túlságosan komolyan venni az életet, és túl sokat aggódni olyan dolgokon, amelyek biztos, hogy rendbe jönnek.

SZÛZ - OROSZLÁN

Az Oroszlánban általában többet felébred a vágy, és hamarabb el tudja magát engedni az ágyban. A Szûz gátlásos jelleme itt is megmutatkozik: segíteni kell neki elengedni magát. A gátlások feloldásához az Oroszlánnak pedig csak addig van türelme, amíg szerelmes. Ezután, ha elutasításra talál, akkor keres egy odaadóbb és érzékibb társat.
Tanács: A Szûz ne kritizálja sokat az Oroszlánt, mert egyvalamit nem tud elviselni, és az a kritika. Az Oroszlán szeret annak tudatában élni, hogy õ tökéletes. Ha meghagyjuk õt ebben a hiszemben, akkor ragyogó partner lehet. Az Oroszlán pedig, ha jó társa akar lenni a Szûznek, akkor jobb, ha kicsit visszafogja nagyvilági életmódját, és mértéktartóbb életet él.

SZÛZ - SZÛZ

Hogy minkettõjük nehezen oldódik fel, egyszerre szerencséjük és balszerencséjük. Szerencséjük, mert tudják, mire van szüksége a másiknak, így van türelmük egymáshoz; és balszerencse annyiban, hogy gátlásosságukból nehezen fejlõdik ki igazi, felszabadult szeretkezés.
Tanács: Vigyázniuk kell - mivel mindkettõnek inkább kevesebb önbizalma van -, hogy kritikáikkal ne ássák alá még jobban a másik önbecsülését. És persze meg kell tanulniuk, milyen érzés az utolsó elõtti szó jogát gyakorolni.

SZÛZ - MÉRLEG

Szerelmüket nem feltétlenül a szexualitáson keresztül fejezik ki, fõleg idõsebb korukban. A Szûz gátlásos, és a Mérlegnek nem mindig lesz türelme feloldani a Szüzet. A Mérlegnek itt is csodálatra van szüksége, a Szûz pedig nem kifejezetten az a rajongó típus.
Tanács: A Szûz tanulhat egy kis könnyedséget a Mérlegtõl, a Mérleg pedig egy kis rendszerességet a Szûztõl.

SZÛZ - SKORPIÓ

A Skorpiónak ezen a téren is nehéz dolga lesz a Szûzzel, aki nagyon gátlásos, és egyáltalán nem tartja sem szépnek, sem vonzónak magát. A Skorpió azonban teljesen otthon van a csábításban: gyengéd és odaadó, ezért célt tud érni az elõször hideg, visszautasító és merev Szûznél.
Tanács: A Szûznek meg kell tanulnia elengedni magát, és átadni az élvezeteknek, ahogy azt a Skorpió mutatja. És persze nem szabad nagyon sokat kritizálnia a Skorpiót, aki nagyon öntudatos. A Skorpiónak pedig nagyon kitartónak és türelmesnek kell lennie a Szûzhöz, és akkor eléri nála, amit akar.

SZÛZ - NYILAS

A Nyilasnak itt is nehéz dolga lesz. A Szûz nagyon nehezen engedi közel magához a tüzes Nyilast. Ha van kitartás a Nyilasban, akkor játékosságával és ellenállhatatlanságával leveheti a lábáról a tartózkodó Szüzet. De nehéz csata lesz, minden egyes alkalommal. Elég valószínû, hogy mindig a Nyilasnak kell kezdeményeznie.
Tanács: A Szûznek meg kell tanulni azt a spontán életet, amit a Nyilas szeret, ha nem akarja, hogy a Nyilas elmeneküljön tõle. Nem szabad sokat kritizálnia a Nyilast, mert öntudatos. A Nyilasnak pedig türelmet és egy kis állhatatosságot kell tanulnia a Szûztõl.

SZÛZ - BAK

Nem túl sokat szerelmeskednek, de ha igen, akkor - mint az élet egyéb területein -, itt is alaposak. Szeretik feltérképezni a másik minden porcikáját. A föld jegyek alapvetõen érzéki jegyek, az más kérdés, hogy a Bak nagyon nehezen oldódik fel, a Szûz pedig még nehezebben. Szeretik a jól bevált szokásokat, nem törekszenek mindenáron a változatosságra.
Tanács: Mivel mindketten föld jegyûek, ezért hajlamosak a szokások rabjává válni. Ügyelniük kell, hogy ne ragadjon meg a kapcsolatuk egy szinten, ne csinálják mindig ugyanazt, mert elsivárosodik a kapcsolat, és kiüresednek az érzelmek. A Bak növelje a Szûz önbizalmát, a Szûz pedig próbálja kicsit lágyítani a Bak kemény jellemét.

SZÛZ - VÍZÖNTÕ

A Vízöntõ valószínûleg nehezen fogja a Szüzet rávenni különlegesebbnél különlegesebb dolgokra, nem nagyon tudja kiélni vele kísérletezõ hajlamát. Ha van türelme a Szüzet feloldani, akkor nagyon jól érzik egymással magukat.
Tanács: A Szûznek szembe kell néznie a ténnyel, hogy a Vízöntõ nagyon szabadelvû, és független kapcsolatra vágyik, ezért mindig el kell engednie õt, ha el akar menni. A Vízöntõnek pedig tudomásul kell venni, hogy a Szûz nem vágyik mindig külön utakra, hanem szereti a jól bevált dolgokat.

SZÛZ - HALAK

A Halak nagyon gyöngéd és beleérzõ szeretõ, ezért képes lesz a tartózkodó és hideg Szüzet felolvasztania. A Halak nagyon sok gyöngédségre és babusgatásra vágyik, és ugyanezt megadja társának is.
Tanács: A Halak folyamatosan adjon hangot tetszésének, mert ezzel növeli a Szûz önbizalmát. Ha nagyobb az önbizalma, akkor valószínûleg kevesebbet fogja kritizálni a Halakat, hiszen sok lelki támaszt kap tõle. A Szûz pedig próbálja tolerálni a Halak állandóságot és szokásokat nélkülözõ, változatos életstílusát, mert neki szenvedés mindig mindent ugyanúgy csinálnia. Hagyjon teret a Halak egyéniségének a kibontakoztatásához, és ne korlátozza be õt.


 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 2
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact