Az oroszlán kapcsolatati - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Az oroszlán kapcsolatati
Az OROSZLÁN kapcsolatai más jegyekkel


OROSZLÁN - KOS

Sokszor és sokat szeretkeznek. Nem ritka, hogy ezzel vezetik le a sok feszültséget és vitákat. Nagyon jól kijönnek egymással ezen a téren is. Szeretkezés közben is szenvedélyesek, csakúgy, mint a mindennapi életben.
Tanács: A Kos éreztesse az Oroszlánnal, hogy fontos, nélkülözhetetlen a számára, és rajong érte. Ha mindketten tisztelik és elismerik egymást, és ezt ki is mutatják, akkor a legjobbat hozhatják ki a másikból. Mindkettõre jellemzõ az akaratosság és makacsság. Jobb, ha megtanulnak engedni a másiknak, különben életük örökös harc lesz.

OROSZLÁN - BIKA

Egyikük sem aszexuális vagy gátlásos típus: felszabadultan és sokat szeretkeznek. A kapcsolat elején az Oroszlán a kezdeményezõbb, késõbb pedig a Bika. Nagyon fontos számukra, hogy környezetük ne csak romantikus, hangulatos, szép, hanem kényelmes is legyen.
Tanács: Az Oroszlánnak tudomásul kell vennie, ha a Bika nem tudja tartani vele az iramot akár az élet habzsolásáról, akár a munkáról van szó. A Bikának pedig tolerálnia kell az Oroszlán fényûzõ életmódját, mert ez a természetének sajátja, soha nem fogja tudni levetkõzni.

OROSZLÁN - IKREK

Általában az Oroszlán a kezdeményezõ fél. Az Ikrek, fõleg idõsebb korában, többször visszautasítja az Oroszlán közeledését, õ inkább a gondolataiban éli meg vágyait, semmint valós fizikai síkon.
Tanács: Az Oroszlánnak tolerálnia kell az Ikrek nyüzsgõ természetét, az Ikrek pedig több figyelemmel forduljon az Oroszlán felé, mert annak szeretetigénye hatalmas.

OROSZLÁN - RÁK

Sokat szeretkeznek, és szenvedélyesen, még az idõ múltával is. A Rák nagyon odaadó szeretõ, az Oroszlán pedig értékeli fantáziáját és szenvedélyét.
Tanács: Nem szabad hatalmi harcokba keveredniük, az pedig nagyon rossz, ha ez állandósul a kapcsolatukban. Az Oroszlán nagyon szereti, ha körülrajongják, ha sokat dicsérik, ha szeretik: ha ezt megkapja, akkor mindenre hajlandó. Ezért a Rák úgy érheti el legkönnyebben a célját, ha kimutatja az Oroszlán iránti érzelmeit: akkor nyert ügye van. Az Oroszlánnak tudomásul kell vennie, hogy a Rák nagyon érzékeny, és õ is vágyik a szeretetre, az odaadásra, az odafigyelésre, és nem szabad túlságosan önzõnek lennie, csak magával foglalkoznia.

OROSZLÁN - OROSZLÁN

Mindketten szeretik a finom, kiadós szeretkezéseket. Sokat és felszabadultan szeretkeznek.
Tanács: Ajánlott az egyik félnek "behódolni" és átengedni a stafétabotot. Különben életük örökös harc lesz.

OROSZLÁN - SZÛZ

Az Oroszlánban általában többet felébred a vágy, és hamarabb el tudja magát engedni az ágyban. A Szûz gátlásos jelleme itt is megmutatkozik: segíteni kell neki elengedni magát. A gátlások feloldásához az Oroszlánnak pedig csak addig van türelme, amíg szerelmes. Ezután, ha elutasításra talál, akkor keres egy odaadóbb és érzékibb társat.
Tanács: A Szûz ne kritizálja sokat az Oroszlánt, mert egyvalamit nem tud elviselni, és az a kritika. Az Oroszlán szeret annak tudatában élni, hogy õ tökéletes. Ha meghagyjuk õt ebben a hiszemben, akkor ragyogó partner lehet. Az Oroszlán pedig, ha jó társa akar lenni a Szûznek, akkor jobb, ha kicsit visszafogja nagyvilági életmódját, és mértéktartóbb életet él.

OROSZLÁN - MÉRLEG

Az Oroszlánnak talán többet eszébe jut az örömszerzés fizikai lehetõsége, és a Mérleg néha elutasítónak és hidegnek tetszik számára.
Tanács: Az Oroszlán megtaníthatná a Mérlegnek, hogyan kell kezelni a konfliktusokat, és ne hagyja elmenekülni elõlük. Nem jó, ha mindig a Mérleg enged: a Mérlegnek kell ügyelnie arra, hogy ne uralkodjon el rajta teljes egészében az Oroszlán.

OROSZLÁN - SKORPIÓ

Sokszor és sokat szeretkeznek, forrón, szenvedélyesen. Mindketten hatalmas szexuális energiával rendelkezik.
Tanács: Meg kell tanulni háttérbe szorítani a hatalmi harcokat, és megegyezni, ki miben irányít. Ha ezen túlesnek, akkor tartós kapcsolat alakulhat ki közöttük.

OROSZLÁN - NYILAS

Mindketten igénylik a vágyuk fizikai kielégülését. Sokat szeretkeznek, itt sem hazudtolva meg játékos, bohém természetüket.
Tanács: Az Oroszlán megtaníthatná a Nyilast, hogyan kell kitartással végigcsinálni azt, amit elkezdett, a Nyilasnak pedig nem szabad hagynia, hogy az Oroszlán túlságosan eluralkodjon rajta. Ezenkívül, ha az Oroszlán el tudja engedni magától a mindig szabad Nyilast, akkor kapcsolatuk örökké megmaradhat: a Nyilas mindig vissza fog térni hozzá.

OROSZLÁN - BAK

Az Oroszlán szenvedélye a kezdetekben elvarázsolja a Bakot, aki teljesen átadja magát az Oroszlánnak. Késõbb mind nehezebb lesz feloldani a Bakot, majd végül már az Oroszlán kifogy a türelmébõl. A Bak pedig ezt érezve egyre jobban bezárkózik.
Tanács: Az Oroszlánnak több türelemmel kell lennie a Bak iránt, és meg kell értenie, hogy a jégpáncél alatt egy nagyon is érzékeny lélek fél a csalódástól, a szeretetlenségtõl. A Baknak pedig el kell engednie az Oroszlánt, hagynia kell õt érvényesülni, szerepelni, élni a saját életét.

OROSZLÁN - VÍZÖNTÕ

Mindkettõ imád nagyokat szeretkezni. Az Oroszlánnak tetszenek a Vízöntõ különleges, extrém ötletei.
Tanács: Az Oroszlánnak vigyáznia kell arra, hogy a Vízöntõ szabadnak érezze magát, és nem szabad uralkodni rajta. A Vízöntõnek pedig nem szabad elfelejtenie, hogy az Oroszlán kényes önbecsülésére, tekintélyére, ezért jobb, ha cinikus megjegyzéseit megtartja magának.

OROSZLÁN - HALAK

Az Oroszlán uralkodik az ágyban is, jól kijönnek egymással, a Halak odaadó és figyelmes szeretõ.
Tanács: Meg kell értenie az Oroszlánnak a Halak érzelem-orientált jellemét, különben hamar elveszti türelmét. Meg kell tanítania õt eligazodni a mindennapi világ dolgain, cselekvésre, kitartásra bírni. És persze az sem rossz, ha dicséretével önbizalmat ad neki.


 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact