A rák kapcsolatai - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
A rák kapcsolatai
A RÁK kapcsolatai más jegyekkel


RÁK - KOS

A Ráknak sok gyengédségre van szüksége. Abszolút érzelmi beállítottságú, idõ kell, hogy ráhangolódjon a partnerre és felengedjen. A Kos ezzel szemben impulzív, gyors. Mindketten szeretik a jó szexet, viszont kicsit más a temperamentumuk. A Rák a gyengéd, érzelmekkel telített szeretkezéseket szereti, a Kos pedig az extrém, spontán szex híve. A Kos szexet akar, a Rák erotikát.
Tanács: A Rák próbáljon meg családias, biztonságos, kényelmes környezetben együtt lenni a Kossal, és akkor könnyebben megnyílik. A Kosnak türelmesnek kell lennie az érzékeny Rákhoz, nem szabad csak magára gondolnia folyton. A Rák pedig jobb, ha elfogadja a Kos szabadságszeretetét, függetlenségét.

RÁK - BIKA

Mindketten a szeretet oda-vissza áramoltatásának élik meg a szexet. Összeillenek az ágyban is. Mindennek megadják a kellõ idõt és formát, mindketten szenvedélyesek.
Tanács: A Ráknak tudomásul kell vennie, hogy a Bika mérhetetlenül meg tudja makacsolni magát, és ezért türelmesnek kell lenni hozzá. A Bikának pedig meg kell tanulnia nem nyelni a sérelmeket, hanem azonnal kimondani, mert az összegyûjtött harag kiáradásakor olyan dolgokat vághat a Rák fejéhez, amivel nagyon megbántja. Aztán gyõzheti kiengesztelni.

RÁK - IKREK

A Rák szenvedélyes, érzelmekkel teli vágyát az Ikrek nem tudja könnyen viszonozni, hiszen õ inkább spontán, különleges, játékos szeretkezésre vágyik.
Tanács: Az Ikrek sokkal több figyelemmel forduljon a Rák felé, mert neki nagyon sok szeretetre és megértésre van szüksége. A Rák megtanulhatja az Ikrektõl, hogy nem kell minden miatt aggódni és kicsit veheti könnyedebben az életet.

RÁK - RÁK

Szeretkezésük hasonló természetükhöz: érzelemteli és szenvedélyes. Soha nem szeretkeznek "csak a szex kedvéért". Érzelmek nélkül náluk ez nem megy.
Tanács: Nem szabad nagyon elzárkózniuk a világtól és csak a saját kis otthonukba feledkezniük, mert könnyen elszigetelõdhetnek a külvilágtól.

RÁK - OROSZLÁN

Sokat szeretkeznek, és szenvedélyesen, még az idõ múltával is. A Rák nagyon odaadó szeretõ, az Oroszlán pedig értékeli fantáziáját és szenvedélyét.
Tanács: Nem szabad hatalmi harcokba keveredniük, az pedig nagyon rossz, ha ez állandósul a kapcsolatukban. Az Oroszlán nagyon szereti, ha körülrajongják, ha sokat dicsérik, ha szeretik: ha ezt megkapja, akkor mindenre hajlandó. Ezért a Rák úgy érheti el legkönnyebben a célját, ha kimutatja az Oroszlán iránti érzelmeit: akkor nyert ügye van. Az Oroszlánnak tudomásul kell vennie, hogy a Rák nagyon érzékeny, és õ is vágyik a szeretetre, az odaadásra, az odafigyelésre, és nem szabad túlságosan önzõnek lennie, csak magával foglalkoznia.

RÁK - SZÛZ

A Rák elhalmozza a Szüzet szenvedélyével, akinek szüksége is van erre, hiszen így könnyen fel tud oldódni gátlásai alól.
Tanács: A Szûznek vissza kell fognia csípõs nyelvét, mert a Rák nagyon érzékeny, és hamar megsértõdik. A Ráknak pedig meg kell próbálnia nem a szívére venni a Szûz megjegyzéseit és tompítania kellene a Szûz maximalizmusán. Egyikük sem az a tipikus optimista típus, ezért nehezebb idõszakokban közös borúlátásba foghatnak - pedig nem szabad túlságosan komolyan venni az életet, és túl sokat aggódni olyan dolgokon, amelyek biztos, hogy rendbe jönnek.

RÁK - MÉRLEG

tt sem teljes a harmónia. A Rák hidegnek és visszautasítónak érzi a Mérleget, mert neki nem olyan erõs és kifejezett a vágya a szexuális együttlétre.
Tanács: A Mérleg próbálja meg kimutatni érzéseit, hiszen a Ráknak nagy szüksége van rá. A Rák pedig próbálja meg könnyedebben venni a világot, hasonlóan a Mérleghez.

RÁK - SKORPIÓ

Szexuális életük irigylésre méltó. Szenvedélyességük életük ezen dimenziójára is jellemzõ, még hosszú évek múltával is. Soha nem szeretkeznek öncélúan, csak a "szex kedvéért", csakis azzal érzik jól magukat, akit szeretnek.
Tanács: A Skorpiónak felesleges féltékenykednie, hiszen a Rák nagyon megbízható, a Rák pedig nyugodtan elengedheti magát a Skorpió mellett, az izgalmak számára sem lesznek kellemetlenek.

RÁK - NYILAS

Az ágyban jól megértik egymást, igaz, a Rák kicsit érzelmesebb, a Nyilas kicsit extrémebb együttlétre vágyik.
Tanács: A Nyilasnak kitartást kell tanulnia a Ráktól, és tudomásul kell vennie, hogy a Ráknak a legfontosabb az otthona, a családja. A Ráknak pedig éppen azt kell elfogadnia, hogy a Nyilas az örökké bolygó hollandihoz hasonlít, és el kell tudnia engedni, ha sokáig meg szeretné tartani.

RÁK - BAK

A Rák ért hozzá, hogyan kell a Bak jégpáncélját leolvasztani. Szeretkezéseik hosszú, érzelmekkel teli élményt nyújtanak.
Tanács: A Bak nagyon makacs tud lenni, ekkor a Ráknak meg kell tanulnia engedni. A Bak pedig tanulja meg kimutatni az érzéseit a hétköznapokban is, mert a Ráknak erre van szüksége.

RÁK - VÍZÖNTÕ

A különbségek itt is kiütköznek: a Vízöntõ extrém ötletei megijesztik a Rákot, aki nem szereti az öncélú szexet. A Rák, hangsúlyos érzelmi élete folytán, a érzelmekkel teli szexualitást részesíti elõnyben.
Tanács: A Vízöntõ érzelmi életének fejlesztésére van szükség, hiszen a Rák nagyon érzékeny, és a Vízöntõ cinikus megjegyzései nagyon megbánthatják. A Ráknak nem szabad mindig komolyan vennie a Vízöntõt, meg kell tanulnia viszont könnyedén venni az életet.

RÁK - HALAK

Szeretkezéseik forró érzelmekkel telítettek. Nagyon jól összeillenek az ágyban. A Rák nagyon odaadó szeretõ, és õ maga is babusgatásra vágyik, amit a Halak szívese viszonoz.
Tanács: A Halaknak a Ráktól magabiztosságot kellene tanulnia. És egyiküknek sem ajánlatos túlságosan elzárkózni a külvilág elõl, nehogy végleges elszigetelõdés legyen a vége.


 10.0 - 2 votes 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact