Az ikrek kapcsolatai - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Az ikrek kapcsolatai
Az IKREK kapcsolatai más jegyekkel


IKREK - KOS

A Kos többet közeledik, és nem érti, az Ikrek miért menekül elõle - legalábbis az elsõ idõszakban. Az Ikrek inkább beszél róla, mint szeretkezik, ebbõl feszültségek keletkezhetnek. Testi szerelmük, ha létrejön, akkor impulzív, változatos, érdekes, spontán, kötetlen, tabuk nélküli.
Tanács: A Kosnak el kell fogadnia, hogy az Ikreknek egyszerre többfelé van érdekeltsége. Az Ikreknek meg kell õrizni a szellemi szabadságát, neki kell tenni róla, hogy folyton megújuljon a kapcsolat, hogy érdekes és izgalmas legyen. Mindkettõnek tanulnia kellene kitartást, türelmet, empátiát. Enélkül hamar felbomlik a kapcsolat, mert túlságosan hirtelen természetû mindkettõ.

IKREK - BIKA

Az Ikrek sokszor elhárítja a Bika közeledését, ugyanis az Ikrek sokszor inkább gondolatban és szavakban éli ki szexualitását. Kevés az Ikrekben a kitartás, hogy a maximumot hozza ki a Bikából.
Tanács: Az Ikreknek türelmesnek kell lennie a makacs Bikához, aki sokkal több figyelmet vár el az Ikrektõl, mint amit megkap. A Bikának pedig meg kell értenie az Ikrek szabad, önálló egyéniségét. A Bika ne akarja az Ikreket korlátozni és birtokolni, az Ikrek pedig több odafigyeléssel legyen a Bika iránt.

IKREK - IKREK

Õk inkább szóban és gondolatban élik ki vágyukat, nincs hatalmas szexuális étvágyuk. Két Ikrek a spontán, különleges szeretkezéseket szereti, nincs átitatva kifejezett érzelmi töltéssel.
Tanács: Két Ikreknek arra kell ügyelnie a kapcsolatukban - ha hosszú távra szeretnének berendezkedni -, hogy az megalapozott és a lehetõségekhez képest szilárd legyen. Figyeljenek oda egymásra és törõdjenek a másikkal is - ne csak magukkal. Az õ esetükben a legnagyobb veszély az lehet, hogy hirtelen természetük miatt észre sem veszik, és már el is hidegültek egymástól, mert nem figyeltek a másikra.

IKREK - RÁK

A Rák szenvedélyes, érzelmekkel teli vágyát az Ikrek nem tudja könnyen viszonozni, hiszen õ inkább spontán, különleges, játékos szeretkezésre vágyik.
Tanács: Az Ikrek sokkal több figyelemmel forduljon a Rák felé, mert neki nagyon sok szeretetre és megértésre van szüksége. A Rák megtanulhatja az Ikrektõl, hogy nem kell minden miatt aggódni és kicsit veheti könnyedebben az életet.

IKREK - OROSZLÁN

Általában az Oroszlán a kezdeményezõ fél. Az Ikrek, fõleg idõsebb korában, többször visszautasítja az Oroszlán közeledését, õ inkább a gondolataiban éli meg vágyait, semmint valós fizikai síkon.
Tanács: Az Oroszlánnak tolerálnia kell az Ikrek nyüzsgõ természetét, az Ikrek pedig több figyelemmel forduljon az Oroszlán felé, mert annak szeretetigénye hatalmas.

IKREK - SZÛZ

Nem a szexuális vonzalom az, ami összehozza õket, hanem mert gondolkodásban nagyon hamar egy hullámhosszra tudnak kerülni, és hasonló a világlátásuk, mentalitásuk. Ez meglátszik a szexuális életükön is. Fiatalabb korukban az Ikreknek kitartásra van szüksége, amivel feloldhatja a Szûz vonakodását. Késõbb, 10-20 év múlva nem fordítanak túl sok energiát szexuális élvezetekre.
Tanács: A Szûznek nem szabad túlzott kritikáival és maximalizmusával elijesztenie az Ikreket, az Ikrek pedig felelõsségvállalást és kitartást és persze rendet tanulhat a Szûztõl.

IKREK - MÉRLEG

Nem túlságosan fontos az életükben - fõleg idõsebb korban - a szex. Fiatal korukban a spontán, különleges formáját részesítik elõnyben vágyuk kielégítésének.
Tanács: Az Ikreknek tudomásul kell vennie, hogy a Mérleg szívesen ad neki szabadságot, de cserébe oda kell rá figyelnie, mert a társkapcsolat a legfontosabb az életében. A Mérlegnek pedig tolerálnia kell az Ikrek szórakozottságát.

IKREK - SKORPIÓ

Vágyaikban sincs teljes harmónia: a Skorpió hatalmas szexuális energiája elõl az Ikrek egy idõ után elmenekül.
Tanács: Az Ikrek muszáj, hogy érzelmi életét fejlessze magában, hiszen a Skorpiónak mély és szenvedélyes érzelmek kellenek. A Skorpió, ha sokáig együtt van az Ikrekkel, tanulhat tõle könnyedséget, légiességet.

IKREK - NYILAS

A Nyilas, tüzes jegy lévén, többet közeledik, és az Ikrek az idõ haladtával egyre többet utasítja vissza. Fiatalkorukban azonban szeretik a különleges, furcsa helyeket, egzotikus körülményeket, szeretkezéseik játékosak.
Tanács: Az Ikreknek jobban oda kellene figyelnie a Nyilasra, mert lehet, hogy nem mutatja, de szüksége van a figyelemre. Mindkettõ hajlamos az okoskodásra, ez lehet, hogy az idegrendszerük rovására megy. Meg kell tanulniuk engedni.

IKREK - BAK

A Bak nehezen oldódását az Ikrek csak nagy-nagy türelemmel érhetné el - és ehhez csak a kapcsolat elején van türelme.
Tanács: A Bak könnyedséget, rugalmasságot, spontaneitást, az Ikrek felelõsségvállalást, kitartást és fegyelmezettséget tanuljon a Baktól. Ha mindketten formálódnak egymáshoz, talán könnyebb lesz.

IKREK - VÍZÖNTÕ

Az Ikrek talán kevesebbet közeledik, mint ahogy a Vízöntõnek arra szüksége lenne. Fiatalabb korukban szeretnek mindenféle extrém dolgot kipróbálni, szeretik a különleges, szokatlan helyeket, a spontán szeretkezéseket.
Tanács: Vigyázniuk kell kapcsolatuk törékenységére: fontos, hogy odafigyeljenek egymásra, és ha távol vannak is, ápolják a kapcsolatukat.

IKREK - HALAK

A Halak a szeretkezést érzelmek oda-vissza áramlásának tartja, az Ikrek pedig játéknak. Ez a két felfogás nehezen fér meg együtt. A Halak szerint az Ikrek komolytalan, az Ikrek szerint a Halak túl komolyan vesz mindent.
Tanács: Az Ikreknek tudomásul kell vennie, hogy a Halak érzelemszükséglete hatalmas, és jobban ki kell mutatni a érzelmeit. A Halak pedig megtanulhatja az Ikrektõl, hogy nem kell mindent magára vennie és rögtön bebújni a csigaházába.


 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact