A bika kapcsolatai - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
A bika kapcsolatai
A BIKA kapcsolatai más jegyekkel


BIKA - KOS

A Kos lesz a kezdeményezõ fél. Ezen a téren is kicsit lassúnak találja a Bikát, akinek szüksége van az udvarlásra, a gyengédségre, a simogatásra. De ha egyszer a Kos elnyerte a Bika bizalmát, akkor sokat szeretkeznek, hiszen egyikük sem veti meg a földi gyönyöröket. Ami probléma lehet, hogy a Bika inkább érzéki, és nagy súlyt fektet a "hogyan"-ra, a Kosnak pedig inkább a végeredmény a fontos.
Tanács: A Kosnak nem szabad túlzottan egoistának lennie és csak magára gondolnia, a Bika türelmet és odaadást igényel. Próbáljon értékes ajándékokkal jelezni a Bikának, hogy milyen sokat jelent neki. A Bikát ugyanis leghamarabb ajándékokkal lehet levenni a lábáról, mégpedig értékes ajándékokkal. Folyamatosan meg kell venni a Bikát, mert abból érzi, hogy õ maga is értékes. Fontos, hogy a Bika ne akarja mindenáron birtokolni a Kost, és ne ijessze el féltékenységi rohamokkal. Jobb, ha elfogadja a Kost nyersnek és õszintének, mert ezen nem sokat tud változtatni.

BIKA - BIKA

Nem vetik meg a földi örömöket, hasonlóak lévén tudják, mit várnak egymástól. Sokkal fontosabb a játékosság, nem a feltétlen kielégülésre törekszenek. A Bika az egyik legérzékibb a csillagjegyek között, szinte sugárzik belõle az erotika. Nagyon fontos számára, hogy megfelelõ alkalom adódjon a szenvedélyének fellobbanására. Amilyen lassan alakul ki benne a szenvedély, olyan tartós is.
Tanács: Kapcsolatuk hátránya a szokások megkövülése, a rugalmatlanság lehet. Nem szabad hagyni, hogy a szokások túlságosan merevvé váljanak, és mindent alárendeljenek ezeknek. Hiszen akkor eltûnik életükbõl a váratlan meglepetések öröme.

BIKA - IKREK

Az Ikrek sokszor elhárítja a Bika közeledését, ugyanis az Ikrek sokszor inkább gondolatban és szavakban éli ki szexualitását. Kevés az Ikrekben a kitartás, hogy a maximumot hozza ki a Bikából.
Tanács: Az Ikreknek türelmesnek kell lennie a makacs Bikához, aki sokkal több figyelmet vár el az Ikrektõl, mint amit megkap. A Bikának pedig meg kell értenie az Ikrek szabad, önálló egyéniségét. A Bika ne akarja az Ikreket korlátozni és birtokolni, az Ikrek pedig több odafigyeléssel legyen a Bika iránt.

BIKA - RÁK

Mindketten a szeretet oda-vissza áramoltatásának élik meg a szexet. Összeillenek az ágyban is. Mindennek megadják a kellõ idõt és formát, mindketten szenvedélyesek.
Tanács: A Ráknak tudomásul kell vennie, hogy a Bika mérhetetlenül meg tudja makacsolni magát, és ezért türelmesnek kell lenni hozzá. A Bikának pedig meg kell tanulnia nem nyelni a sérelmeket, hanem azonnal kimondani, mert az összegyûjtött harag kiáradásakor olyan dolgokat vághat a Rák fejéhez, amivel nagyon megbántja. Aztán gyõzheti kiengesztelni.

BIKA - OROSZLÁN

Egyikük sem aszexuális vagy gátlásos típus: felszabadultan és sokat szeretkeznek. A kapcsolat elején az Oroszlán a kezdeményezõbb, késõbb pedig a Bika. Nagyon fontos számukra, hogy környezetük ne csak romantikus, hangulatos, szép, hanem kényelmes is legyen.
Tanács: Az Oroszlánnak tudomásul kell vennie, ha a Bika nem tudja tartani vele az iramot akár az élet habzsolásáról, akár a munkáról van szó. A Bikának pedig tolerálnia kell az Oroszlán fényûzõ életmódját, mert ez a természetének sajátja, soha nem fogja tudni levetkõzni.

BIKA - SZÛZ

Nagyon összeillenek az ágyban: a Bika érzéki, türelmes szeretõ, ez pedig könnyen feloldja a Szüzet a gátlásai alól. A Bika azon kevesek közé tartozik, aki el tudja varázsolni a Szüzet és közel engedi magához.
Tanács: A Bikának önbizalmat kell a Szûzbe csöpögtetnie, a Szûz hálából jobb, ha nem sokat kritizálja az érzékeny Bikát, mert az megmakacsolja magát, és csak nagyon nehezen békül meg. Mindkettõnek vigyázni kell, hogy ne váljon merevvé a kapcsolatuk - mint föld elemûek, erre hajlamosak -, és ne csak azért csináljanak dolgokat, mert "megszokták&", ugyanis emiatt elszürkülhet a kapcsolatuk.

BIKA - MÉRLEG

A Bika vágya erõsebb és kifejezettebb, és ezért sokszor hûvösnek érzi a Mérleget. A Mérleg "finom", légies szeretõ - mint az egyénisége -, amit leginkább egy hûs õszi fuvallathoz lehetne hasonlítani, a Bika pedig forró és érzelmekkel teli. Ez a kétféle temperamentum nagyon is vonzódhat egymáshoz az ágyban.
Tanács: A Bikának megértõnek kell lennie a Mérleg luxus iránti igényeiben, ezenkívül rugalmasságot tanulhat tõle. A Mérleg pedig kicsit jobban kimutathatná az érzelmeit, mert a Bikának szüksége van rá.

BIKA - SKORPIÓ

Mindkettõ nagy szexuális étvágyú, ám a Skorpiót egyetlen másik jegy sem gyõzheti le. A Bikát valósággal elsodorja a Skorpió szenvedélyessége.
Tanács: A Skorpiónak meg kell értenie, hogy a Bika biztonságra vágyik. A Bikának pedig el kell fogadnia a Skorpió végletes természetét, és tudomásul venni, hogy néha bizony egyedüllétre vágyik, és ez nem jelenti azt, hogy nem szereti õt.

BIKA - NYILAS

Testi vágyaikban sem hazudtolják meg természetüket: a Bika lassabb, érzékibb szeretkezésre vágyik, a Nyilas pedig, impulzív természete lévén spontán, izgalmas, különleges együttlétre.
Tanács: Nagyon sok tanácsot lehetne adni nekik, miben idomuljanak egymáshoz, hiszen a végletekig különböznek. A legfõbb ezért az egymás megismerése és a türelem. Ha a Nyilas meg akarja hódítani a Bikát, azt apró, ám annál értékesebb ajándékokkal tegye, mert így a Bika érezni fogja, hogy õ fontos. A Bikának nem szabad túlságosan féltékenynek lennie, mert ezzel nagyon hamar elûzi maga mellõl a Nyilast.

BIKA - BAK

Jól összeillenek az ágyban, hiszen a Bika erõsen érzéki viselkedése könnyen felgyújtja az amúgy aszketizmusra hajlamos Bak érzékeit. Legtöbbször a Bika a kezdeményezõ, nem nagyon törekszenek a változatosságra.
Tanács: Mindketten szörnyen meg tudják makacsolni magukat, márpedig valakinek engednie kell: jobb lenne, ha megtanulnák a megbocsátás mûvészetét. Ezenkívül nem szabad csak a szokások szerint élni, mert az a kapcsolat merevségéhez vezethet. Észre sem veszik, és az érzelmeik cselekedeteikkel együtt rutinná válnak, ez pedig törékennyé teheti a kapcsolatot.

BIKA - VÍZÖNTÕ

Szeretik és gyakran ki is élvezik a földi örömöket, fõleg a szexet. A Vízöntõ extrém ötleteit azonban nem biztos, hogy a Bika mindig favorizálja. A Bika nagyon érzéki, de õ érzelmekre, babusgatásra vágyik, a Vízöntõnek ehhez nemigen van türelme.
Tanács: A Bika tanulhat egy kis spontaneitást és rugalmasságot a Vízöntõtõl, a Vízöntõ pedig változtathatna kiszámíthatatlanságán. Ha a Vízöntõ szeretné meghódítani a Bikát, akkor legjobb, ha elhalmozza õt ajándékokkal. Ha a Bika sokáig szeretné sokáig maga mellett tudni a Vízöntõt, akkor ne féltékenykedjen és engedje szabadon - ebben az esetben mindig vissza fog térni hozzá.

BIKA - HALAK

Szeretkezésük gyengéd és figyelmes, érzelmekkel áthatott. Egyikük sem szeretkezik "csak" a szex kedvéért. Ezen a területen is megmutatkozik a Halak fantáziája és odaadása, és a Bika érzékisége.
Tanács: A Bikának meg kell tanulnia megérteni a Halakat, még ha annak állandó hangulatváltozásai gondot okoznak is számára. És persze el kell ismernie, hogy attól, mert a Halak kedvtelése nem hoz pénzt a konyhára, attól még értékes. A Halak pedig magabiztos fellépést, önuralmat tanulhat a Bikától.


 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact