A kos kapcsolatai - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
A kos kapcsolatai
A KOS kapcsolatai más jegyekkel


KOS - KOS

Soha nem unják meg, sokat és sokszor szeretkeznek, ötleteknek és újításoknak soha nem lehet vége. Gyors, viharos szeretkezések jellemzõek.
Tanács: Ha mindketten makacsok lesznek és egyikük sem enged, akkor hamar szakítás lehet a vége. Legyenek türelemmel egymáshoz. Ha pedig hosszú távú kapcsolatot szeretnének, akkor meg kell egyezni, kinek, miben van döntõ szava, ki hol gyakorolhatja a fõnöki posztot. Állandó dominanciaharcban élni ugyanis idegõrlõ és kapcsolatromboló lehet.

KOS - BIKA


A Kos lesz a kezdeményezõ fél. Ezen a téren is kicsit lassúnak találja a Bikát, akinek szüksége van az udvarlásra, a gyengédségre, a simogatásra. De ha egyszer a Kos elnyerte a Bika bizalmát, akkor sokat szeretkeznek, hiszen egyikük sem veti meg a földi gyönyöröket. Ami probléma lehet, hogy a Bika inkább érzéki, és nagy súlyt fektet a "hogyan"-ra, a Kosnak pedig inkább a végeredmény a fontos.
Tanács: A Kosnak nem szabad túlzottan egoistának lennie és csak magára gondolnia, a Bika türelmet és odaadást igényel. Próbáljon értékes ajándékokkal jelezni a Bikának, hogy milyen sokat jelent neki. A Bikát ugyanis leghamarabb ajándékokkal lehet levenni a lábáról, mégpedig értékes ajándékokkal. Folyamatosan meg kell venni a Bikát, mert abból érzi, hogy õ maga is értékes. Fontos, hogy a Bika ne akarja mindenáron birtokolni a Kost, és ne ijessze el féltékenységi rohamokkal. Jobb, ha elfogadja a Kost nyersnek és õszintének, mert ezen nem sokat tud változtatni.

KOS - IKREK


A Kos többet közeledik, és nem érti, az Ikrek miért menekül elõle - legalábbis az elsõ idõszakban. Az Ikrek inkább beszél róla, mint szeretkezik, ebbõl feszültségek keletkezhetnek. Testi szerelmük, ha létrejön, akkor impulzív, változatos, érdekes, spontán, kötetlen, tabuk nélküli.
Tanács: A Kosnak el kell fogadnia, hogy az Ikreknek egyszerre többfelé van érdekeltsége. Az Ikreknek meg kell õrizni a szellemi szabadságát, neki kell tenni róla, hogy folyton megújuljon a kapcsolat, hogy érdekes és izgalmas legyen. Mindkettõnek tanulnia kellene kitartást, türelmet, empátiát. Enélkül hamar felbomlik a kapcsolat, mert túlságosan hirtelen természetû mindkettõ.

KOS - RÁK

A Ráknak sok gyengédségre van szüksége. Abszolút érzelmi beállítottságú, idõ kell, hogy ráhangolódjon a partnerre és felengedjen. A Kos ezzel szemben impulzív, gyors. Mindketten szeretik a jó szexet, viszont kicsit más a temperamentumuk. A Rák a gyengéd, érzelmekkel telített szeretkezéseket szereti, a Kos pedig az extrém, spontán szex híve. A Kos szexet akar, a Rák erotikát.
Tanács: A Rák próbáljon meg családias, biztonságos, kényelmes környezetben együtt lenni a Kossal, és akkor könnyebben megnyílik. A Kosnak türelmesnek kell lennie az érzékeny Rákhoz, nem szabad csak magára gondolnia folyton. A Rák pedig jobb, ha elfogadja a Kos szabadságszeretetét, függetlenségét.

KOS - OROSZLÁN


Sokszor és sokat szeretkeznek. Nem ritka, hogy ezzel vezetik le a sok feszültséget és vitákat. Nagyon jól kijönnek egymással ezen a téren is. Szeretkezés közben is szenvedélyesek, csakúgy, mint a mindennapi életben.
Tanács: A Kos éreztesse az Oroszlánnal, hogy fontos, nélkülözhetetlen a számára, és rajong érte. Ha mindketten tisztelik és elismerik egymást, és ezt ki is mutatják, akkor a legjobbat hozhatják ki a másikból. Mindkettõre jellemzõ az akaratosság és makacsság. Jobb, ha megtanulnak engedni a másiknak, különben életük örökös harc lesz.

KOS - SZÛZ

A Szûznek ezen a téren is gyors és agresszív a Kos, több kedvességre, odafigyelésre, törõdésre van szüksége. A Kos sokkal többet szeretkezne, mint a Szûz. A Kos nem sok idõt szakít az elõjátékra, márpedig a Szûz csak akkor tud feloldódni, ha sokat és szeretettel foglalkoznak vele.
Tanács: A Kosnak nagyobb türelemmel kell a Szûzhöz fordulnia és persze rendet tanulnia. A Szûz legjobb, ha visszafogja csípõs nyelvét, mert a Kos egyszer csak meggondolja magát és továbbáll.

KOS - MÉRLEG

Talán ezen a területen ütközik ki leginkább a különbözõségük. A Mérleg ezen a területen is mértéktartó (mint mindenben), a Kos pedig itt is féktelen. A Mérleg itt is ad a külsõségekre, a Kos ezt is nyersen szereti. Ha megtalálják a közös mértéket, és odafigyelnek a másik igényeire, akkor nagyon jó lehet.
Tanács: Nem szabad a Mérlegnek folyton engednie, mert akkor a Kos egy idõ után teljesen eluralkodik rajta. Fontos, hogy a Mérleg tudjon nemet mondani. Ezenkívül nem szabad otthon lustálkodnia folyton, mert a Kos talál egy másik szabadidõpartnert. A Kosnak pedig nem szabad nagyon önzõnek lennie és csak magára gondolnia, el kell fogadnia a Mérleg szépség és külsõségek iránti vonzalmát, különben soha nem fogja õt meghódítani.

KOS - SKORPIÓ

Nagyon fontos kapcsolatukban a szex, fontosabb, mint a többi jegynél. Nagyon sokat és szenvedélyesen szeretkeznek, vágyuk az idõ múltával sem lankad. Tabu nem létezik számukra, bármi elõfordulhat.
Tanács: A Skorpió mindenképpen kevésbé próbálja birtokolni, irányítani a Kost, engedje kicsit szabadon. A Skorpió próbáljon megbízni a Kosban, és jobban teszi, ha nem rendez túl sok féltékenységi jelenetet, mert a Kos hamar elmenekül. A Kos pedig ne szítsa tovább a Skorpió féltékenységét, mert a Skorpió bármit képes megtenni, ha érzelmeiben bántják meg.

KOS - NYILAS


Nagyon jól összeillenek az ágyban, sok, szenvedélyes szeretkezés övezi kapcsolatukat. Ezen a területen is szeretik a változatos körülményeket.
Tanács: Törekedjenek a változatosságra, utazzanak együtt sokat, keressenek új kalandokat. Fontos, hogy pezsegjen az élet körülöttük, és akkor nincs arra idõ, hogy megunják a másikat. Jót tenne a Nyilas önértékelésének, ha a Kos többet dícsérné különleges ötleteit, a Nyilasnak pedig tudomásul kell venni, hogy a Kos nem mindig vevõ a gyerekes játékokra.

KOS - BAK

Nehéz párosítás. A Kosnak az ágyban is sokat kell küzdenie a Bak odaadásáért, fõleg, ha a Bak a páros nõi tagja. A Bak konvencionális a szexualitásában is, a Kosnak pedig itt is folyamatos változatosságra van szüksége.
Tanács: A Kosnak kitartónak kell lenni, ha bármit el akar érni a Baknál, nem szabad megfutadnia, újból neki kell futni a Bakot körülvevõ páncélnak. A Baknak pedig meg kell tanuni megnyílnia és megbízni a Kosban, bármennyire is nehéz a számára. A Kosnak türelmet kell tanulnia, és nem szabad, hogy csak magával törõdjön - a Bak nagyon sok figyelmet igényel. A Bak pedig jól teszi, ha hasonlóan az élet örömeit gátlástalanul élvezõ Koshoz, kicsit felszabadul a munkája alól. Ekkor talán oldódik kicsit örökös fegyelmezettsége.

KOS - VÍZÖNTÕ

Mindketten rajongói a szexuális élet extrém, különleges módjainak - ha összekerülnek, valószínûleg sokat kísérleteznek ezen a téren.
Tanács: Figyelni kell arra, hogy a kapcsolat teljesen szabad, kötetlen maradjon, a Kosnak semmiféle kényszert nem szabad alkalmazni, a Vízöntõnek pedig el kell fogadnia a Kos esetlegesen nagyobb szexuálisan nagyobb étvágyát. A Vízöntõ jobban jár, ha vitatkozásaik alkalmával nem mutatja a szokásos fölényes, hideg arcát, mert a Kos ettõl megvész. A Kos pedig megtanulhatja a Vízöntõtõl, hogy a tettek elõtt nem árt néha gondolkodni.

KOS - HALAK

A mindennapokhoz hasonlóan a szexet is különbözõképp élik meg. A két nagyon eltérõ érzelmi beállítottság és másféle szexuális orientáció miatt viszonylan nehezen képesek azonos hullámhosszra kerülni. Általában a Kos a kezdeményezõ fél. A Halak érzések oda-vissza áralmásának véli, a Kos egyszerû fizikai örömszerzésre vágyik.
Tanács: A Kosnak nem szabad mindig csak magára figyelnie. Fontos, hogy próbáljon ráhangolódni a Halakra. Lassítson le, kedveskedjen, próbáljon a partnere érzelmeire hatni, nem pedig egybõl a testi dolgokra koncentrálni.A Halak tanulhatna a Kostól önállóságot, magabiztos fellépést, a Kosnak pedig ideje volna kicsit finomítania érzésein és megtanulni adni egy kapcsolatban, nem csak kapni.

 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 2
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact