Kutya szerelmi - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kutya szerelmi
11parkinai.gif
Szerelmi összeillés


Kutya-Kutya: Gyakran szavak nélkül is megértik egymást. Értékelik egymás huségét és megbízhatóságát. De ebbõl a kapcsolatból hiányzik a feszültség, ami a szerelmet érdekessé teszi. És ha valamelyiküknek rossz a hangulata, a másik nem tudja kiragadni a bajból.

Kutya-Patkány: A Kutya kötelességtudatát, hûségét a kissé megbízhatatlan Patkány tudja értékeli. A Kutyának a Patkányt mindig rövid pórázon kell tartania, mert a Patkány hajlamos a kicsapongásra. A Patkány viszont ki tudja húzni a Kutyát nagy világfájdalmából. Egy Patkánynak mindig jó dolga lesz a Kutyával, s a Patkány is mindent megtesz azért, hogy életük kellemes legyen.

Kutya-Bivaly:
Kettejük kapcsolata nem felhõtlen. A Bivaly makacssága a Kutyát gyakran feldühíti, érzékisége pedig megijeszti. Számára ugyanis a jó barátság többet ér a szenvedélynél, de egymás hûségére soha nem panaszkodhatnak.


Kutya-Tigris:
A Tigrissel való kapcsolat értelmet és tartalmat ad a Kutya életének. Magas célokat tûznek maguk elé, harcolnak az igazságért, és egyikük sem képes a kompromisszumokra. A Kutya kritikus értelme megvédi a Tigrist hibáitól, amíg a Tigris derûlátása átsegíti a Kutyát a mélypontokon.


Kutya-Nyúl:
A Kutya és a Nyúl határtalan bizalommal van egymás iránt. A Kutya biztonságérzetet nyújt a Nyúlnak, a Nyúl gyengédséggel és ügyességgel a Kutya hiányzó önbizalmát adja vissza. A Kutya nem tudja jól kimutatni az érzelmeit a Nyúl iránt, de a Nyúl érti és jól értelmezi a Kutya esetlenségét, félszegségét.


Kutya-Sárkány: A Sárkány fölényességét a Kutya nem nézi jó szemmel, a Sárkányt szemfényvesztõnek tartja. A Sárkány pedig úgy érzi, hogy a Kutya hátráltatja õt tervei megvalósításában. A Kutya hûségét a Sárkány nem értékeli kellõképp, a Sárkány ugyanis nem ragaszkodik a tartós kapcsolathoz.

Kutya-Kígyó:
Mindketten hajlanak a pesszimizmusra. A Kutyának tetszik a Kígyó biztos és elegáns fellépése, csodálja szépségét. Az sem zavarja, hogy a Kígyó teljesen birtokolni akarja. Sõt, ha a Kutya szerelmes lesz, feltétel nélkül szeret. A Kígyó simulékony természetével könnyen eléri, hogy a Kutya teljesen odaadja magát neki. Ez azonban nem jelenti azt. hogy Kígyó minden félrelépését képes megbocsátani. Így azután kapcsolatuk nem lesz zavartalan.


Kutya-Ló:
Életüket jól be tudják rendezni együtt. A Kutyának a Lovat hosszú kötélre kell engednie, hogy az ne érezze a kötöttséget. Így kapcsolatukban a harmónia uralkodik. A Kutya szereti, hogy a Ló jó házigazda, vendégeit szórakoztatja, elkápráztatja. Ezért dicséri is. A Kutya jól ért a Ló gondjainak megoldásához. Ezért viszont a Ló csodálja õt. Kiválóan kiegészítik egymást.


Kutya-Kecske:
A gondtalan Kecske néha kissé bogarasnak tetszik a Kutya szemében. Érdeklõdésük teljesen különbözõ, ezért gyakran vitatkoznak. A fény és a pompa hidegen hagyja a Kutyát, a Kecske viszont ragaszkodik hozzá. Kapcsolatuk nem lehet harmonikus.

Kutya-Majom: A Kutya mindenért a végsokig küzd, a Majom mindent félvállról vesz. Így a kapcsolatuk igen nehéz. Különösen a szerelmet veszi a Kutya komolyan, s ha valaki a szívével játszik - és a Majom ezt gyakran megteszi -, az nagyon meghántja. Kitör belõle a pesszimizmus, visszavonul a maga csendes kis zugába.

Kutya-Kakas:
Igen nagy a különbség kettejük között. A Kakas csapodárságát - nemcsak a szerelemben - a Kutya nehezen bocsátja meg, de gyámkodását sem viseli el könnyen. A Kakas viszont a hû Kutyával az oldalán, magasratörõ terveit minden nehézség nélkül megvalósíthatja. Üzleti ügyekben jól kiegészítik egymást és eredményesek, mert mindketten képesek a szívós harcra.


Kutya-Disznó:
Lehozzák egymásnak a csillagokat is az égrõl. De legtöbbször megelégednek azzal is, hogy a családi tûzhelynél melegedjenek. Az életet pompásan elrendezik maguk körül. Ha a Kutyának gondjai vannak és szomorú, az élénk, vidám Disznó felvidítja. Jól segítik egymást a javak megteremtésében is. A békés Disznóval az oldalán a Kutya megtalálja azt a harmóniát, amire vágyik.

033.GIF
 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact