Kakas szerelmi - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Kakas szerelmi
10parkinai.gif

Szerelmi összeillés

Kakas-Kakas: Ha két Kakas találkozik, gyakran harcra kerül sor közöttük. Jól ismerik egymás gyengéit, és nem kímélik egymást. Kezdetben elvakítja õket a másik vakmerõ fellépése, ragyogó külseje. De aztán könyörtelen nyíltsággal mondják meg egymásnak véleményüket, egyikük sem enged a maga igazából. Szeretnek nagy lábon élni, és ez anyagi nehézségekhez vezethet. Nem igazán harmonikus a kettõjük kapcsolata.

Kakas-Patkány:
Szerelmi életük nagyon érdekes lehet. Ha a Kakas az ügyes Patkányt választotta élettársául, nem lesz gondja a jövõjét illetõen. A Patkány akkor sem hagyja el a Kakast, ha észreveszi, hogy feltünõ viselkedése mögött bizonytalanság rejtõzik. Mindketten hajlamosak rá, hogy két kézzel szórják a pénzt, így anyagi szempontból együttlétük nem veszélytelen.


Kakas-Bivaly:
Bár a Kakas nagyvilágian és vakmerõn viselkedik, a Bivaly hamarosan rájön, hogy bizonyos fokig ugyanolyan konzervatív, mint õ maga. Ez megtöri a jeget kettõjük között, s a Kakas egyre jobban értékeli a megbízható és figyelmes Bivalyt. Egyformán szeretik a családi tûzhely melegét. A Bivaly szenvedélye és érzékisége nem sejtett képességeket ébreszt a Kakasban.


Kakas-Tigris:
Talán jó barátság igen, de szerelem aligha alakul ki közöttük. Partnerkapcsolatuk akkor jó, ha ritkán látják egymást. A Kakas mindig úgy érzi, hogy a Tigris elnyomja, és ezt a Kakas nem tudja elvise1ni. A Kakas élete a szerelemben és munkában egyaránt küzdelmes. Amit megszerez magának, az kedves is számára. A Tigris viszont nem ragaszkodik ahhoz, amit megszerezett. Már emiatt is örökös harcban állnak egymással.


Kakas-Nyúl:
A Kakas bátorsága a nehéz helyzetekben hatással van a gyengébb Nyúlra. Ha egy Kakas beleszeret a Nyúlba, drága ajándékokkal halmozza el. De mivel a Nyúl igen takarékos, ez a kényeztetés inkább nyugtalanítja, mint boldogítja. A Kakas szereti a nagy gesztusokat, gavallér, színes álmokat szõ. A Nyúl viszont beosztó, pedáns és egyszerû. Ahhoz, hogy kettõjük kapcsolata jó legyen, mindig valami újat kell teremteniük.


Kakas-Sárkány:
A Kakas szeret társaságban villogni. Az eredeti Sárkánnyal az oldalán felülmúlhatatlan középpont. A Sárkány az a partnere a Kakasnak, akire szüksége van, hogy az életben elõbbre lépjen. A Sárkány kissé rámenõs viselkedése miatt a Kakas nem neheztel, harapós szavait is elviseli. Ha a Kakas igaz szívbõl szereti a Sárkányt, állandóan bizonyítani akarja vonzódását. Ez nézeteltérésekhez vezethet, mert a Kakas nem látja be, hogy a Sárkánynak néha az egyedüllétre is szüksége van.


Kakas-Kígyó:
A Kígyóval nem a legharmonikusabb a Kakas kapcsolata. A Kígyók elbûvölik ugyan, de könnyedségük, nyugodtságuk mögött a Kakas veszélyt sejt. Elõfordulhat, hogy még javában udvarol a Kígyónak, amikor az már más utakon jár. Ez annyira boldogtalanná teheti a Kakast, hogy az élettõ1 is elmegy a kedve. De csak átmenetileg, mert egy ilyen súlyos csa1ódás után õ sem marad hû. Új partner után néz.


Kakas-Ló:
A viharos, vad, minden újra fogékony Ló nagy zûrzavart okoz a kimért Kakasnak. Elvárja a Kakastól, hogy az állandóan hangoztassa a Ló fontosságát. Mivel a Kakas maga is önzõ és csodálja önmagát, ez elõbb-utóbb összetüzéshez vezet. Jól elszórakoznak együtt, jókedvükkel másokat is fel tudnak vidítani, de otthon a négy fal között már apróságokon is hajba kapnak.


Kakas-Kecske:
A Kecske bája ellenállhatatlan a Kakas számára, igaz, ide-oda ugrálásával zavarba is tudja õt hozni. A Kecskének a misztikus dolgokhoz való hajlamával a reális Kakas nem tud mit kezdeni. Viszont ez a tulajdonsága érdekessé, csodálatraméltóvá teszi a Kecskét. A Kecske kedveli a luxust, a Kakas viszont nem tud okosan háztartást vezetni, így aztán anyagi helyzetük legtöbbször siralmas.


Kakas-Majom:
A Majom egy-két orrhosszal mindig a Kakas elõtt jár. Ez a hiú Kakasnak nem tetszik. Amiben hasonlóak: az érzelmekbe egyikük sem merül bele nagyon mélyen. Szívesen flörtölnek s emiatt -legalábbis rövid idõre- rokonszenvezhetnek egymásnak. Ismerik a legújabb vicceket, szívesen és hangosan nevetnek mindketten. A szerelemben a Majom gyakran akrobatikusnak mutatkozik, és ez a konzervatív Kakasnak nem tetszik.

Kakas-Kutya: A Kakas számára a Kutya körülményes és túl nehézkes. A Kakas azt sem érti, hogy a Kutya a külsõségeknek miért nem tulajdonít kellõ fontosságot. A szerelemben a Kutyát mégis gyakran lendületbe hozza a Kakas, mert szenvedélyét fel tudja ébreszteni. Anyagi gondjaik együtt nem lesznek, mert a beosztó Kutya nem engedi, hogy a szorgalmas Kakas a fáradságosan megszerzett pénzt fölösleges dolgokra elköltse.

Kakas-Disznó:
A Kakas szeret nyíltan véleményt nyilvánítani. Az érzékeny Disznónak ez rosszul esik. A Kakasnak csak fáradságos munkával lehetnek esélyei a Disznónál. Házasságban a Disznó anyáskodik a Kakas fölött, elkényezteti. A Kakas fel-, feltörõ agresszivitása a Disznót e1szomorítja.


033.GIF

 
Translation

Online
Látogatók 1
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact