Majom szerelmi - Phoenix Asztro™
Username:    Password:       Signup |  Forgot Password?
Főmenü

Üdvözlet
Felhasználónév:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

[ ]
[ ]
[ ]
Majom szerelmi
9parkinai.gif
Szerelmi összeillés


Majom-Majom: A Majmot csak Majom értheti meg igazán: hangulatát, önteltségét, bolond tréfákra való hajlamát. Remekül kijönnek egymással, mert nem veszik egymást nagyon komolyan. Szerelmük soha nem szenved majd a fantázia és változatosság hiánya miatt. És ha itt-ott felbukkan egy kaland, nos, azt sem fogják fel tragikusan, hamar napirendre térnek felette.

Majom-Patkány: Sok a hasonlóság. A fordulatos, intelligens és játékos Patkánnyal a Majom nem unatkozik. A szerelemben csodálatosan kiegészítik egymást. De mindig készek egy új fellángolásra. A Patkány gyakran alárendelt szerepet játszik kapcsolatukban, túlságosan csodálja a Majmot.

Majom-Bivaly: Majom és Bivaly találkozásakor a kapcsolat elején hatalmas lehet a fellángolás. Érthetõ, mindketten érzékiek. De idõvel az ellentétek sokasodnak. Ilyenkor a Bivaly - aki az elvekre sokat ad - a leghevesebb jeleneteket rendezheti az állhatatlan Majomnak. A Bivaly dühkitörései félelmetesek: ez már sok Majom szerelmét sebezte meg fájdalmasan. A családi életrõl is mások az elképzeléseik. A Majom a családi tûzhely és gyerekei mellett rabnak érzi magát, a Bivaly számára viszont az otthon harmóniája mindennél fontosabb.

Majom-Tigris: Heves szerelemre tudnak lobbanni egymás iránt. Ilyenkor a tüzes Tigris tudásának legjavát dobj a be. De a szerelem e mûvésze sem képes arra, hogy elvegye a Majom kedvét az új kalandoktól. Ez nagyon bántja a büszke Tigrist. Különösen az sebzi meg, hogy a Majom milyen agyafúrt módon szarvazza fel. Ha mindketten túljutnak a középkoron, nyugodtabbak és megfontoltabbak lesznek, jobban kijönnek egymással.

Majom-Nyúl: Egy gyengéd, simulékony Nyúl el tudja bûvölni a Majmot: csodálja benne az összes olyan tulajdonságokat, amelyek benne nincsenek meg. Csodálja diszkrécióját, elõkelõ tartózkodását és õszinteségét. Mindezekért a Majom okos tanácsaival és bátor tetteivel mindig a bátortalan és kicsit félõs Nyúl oldalán áll, amikor annak szüksége van rá. Anyagi vonatkozásban ketten együtt sokra vihetik: A Nyúl nem veszi zokon a Majom változó hangulatát és tréfáit, annyira békeszeretõ.

Majom-Sárkány: Ideális pár. Mindkettõ erotikus kisugárzású. A szellemes, sikerekhez szokott Sárkány oldalán a Majom elég erõsnek érzi magát ahhoz, hogy megváltsa a világot. A Sárkány újra és újra képes elbûvölni szárnyaló képzeletével, így néha-néha a Majom még a hûségre is képes. Ösztönszerûen érzi, hogy senki nem tudja õt úgy szórakoztatni és megigézni mint a lendületes Sárkány. Együttlétük sok boldog órát ígér.

Majom-Kígyó: A Majom csodálja a vonzó Kígyót, de fél is annak titokzatos kisugárzásától, mágikus erejétõl. Nem érti hallgatagságát sem. A Kígyó a Majom számára hétpecsétes titok marad. A szerelemben a Kígyó mégis sokat nyújthat a Majomnak. A Kígyó azonban soha nem tûri el, hogy az orránál fogva vezessék. Sok Majom összeroppant már Kígyó birtokló ölelésében.

Majom-Ló: Beleártják magukat egymás dolgaiba, versengenek. De többnyíre a Majomé a gyõzelem. A Majom soha nem adja meg a Lónak azt az elismerést, amit a Ló elvárna és amire szüksége van. Hamar rájön, hogy a Ló korántsem olyan szuverén, mint amilyennek mutatja magát. Ha úgy érzi, leláncolják, bûnbánat nélkül új partner után néz.

Majom-Kecske: A Majom kiválóan érti, miként kápráztassa el a Kecskét áradó, eredeti ötleteivel. Gyorsan meghódítja, de ne tegye kemény próbatétel elé a Kecske szelídségét, mert megbánja. A Kecske számára a kényelem a legfontosabb. A Majomnak ezt sosem szabad elfelejtenie kapcsolatukban. Pénzügyi téren pedig mindkettõjüknek vissza kell fogniuk magukat!

Majom-Kakas: Egyikük sem tart sokat a bölcselkedés mélységeirõl. A Kakas felületes, de kitartó szorgalmával tud magának egzisztenciát teremteni. Ezt a jellembeli tulajdonságát a Majom ügyesen kihasználja kapcsolatukban. A Kakast szórakoztatják a Majom ötletei. könnyelmûsége, így észre sem veszi hogyan tekeri õt az ujjai köré. Mindketten szívesen bril1íroznak a nyilvánosság elõtt, így fennáll annak a veszélye is, hogy túl akarják szárnyalni egymást. Nem a legideálisabb partnerkapcsolat.

Majom-Kutya: Egyikük sem tudja a másik képességeit kellõképpen értékelni. A Kutya borúlátását és békétlenségét a Majom nem érti meg. Mindketten cinikusak, együttlétük ezért is problematikus. A Kutya mindig úgy érzi, hogy a Majom kihasználja. Megpróbálja meggyõzni az erkölcsi normákról, a kötelességtudatról, de a Majom ezt nem veszi komolyan.

Majom-Disznó: Irigylésre méltó kapcsolat. A Majom és a Disznó néha még húsz év után is úgy él együtt, mint a mézeshetekben. A jólelkû Disznó elnézi a Majom könnyelmûségét, a Majom pedig értékeli a Disznó jó és szerencsés természetét, valamint azt a képességét, hogy az életet mindig a jó oldaláról nézze. A Disznónak kiváló érzéke van a pénz kezeléséhez, a Majomnak pedig a pénz könnyen az ölébe hullik.

033.GIF
 
Translation

Online
Látogatók 2
Tagok: 0
Ezen a lapon: 1
Tagok: 4525, Legújabb tagunk: Timi11
Copyright : Phoenix Asztro™
Privacy Policy ::::: All rights reserved! ::::: Contact